Thứ Tư, 20 tháng 2, 2019

Waching daily Feb 20 2019

Currant Juice Recipe

Hi, how are you?

Sign up for our channel and turn on notifications.

The currant juice is delicious.

Want to learn?

So let's get the recipe.

Ingredients:

1 cup red currants (fruit, not syrup)

200 ml of water

Sweetener to taste

How to prepare:

Mix all ingredients in a blender, drink and drink right away.

Share this recipe.

And do not forget to sign up for our channel.

See you

For more infomation >> Como Fazer Suco de GROSELHA Natural ? #receita - Duration: 0:52.

-------------------------------------------

Nu mi-e frica de BAU BAU | Cantec pentru copii + karaoke - Duration: 4:55.

For more infomation >> Nu mi-e frica de BAU BAU | Cantec pentru copii + karaoke - Duration: 4:55.

-------------------------------------------

Quand Macron et son entourage usent de métaphores christiques - Duration: 4:02.

For more infomation >> Quand Macron et son entourage usent de métaphores christiques - Duration: 4:02.

-------------------------------------------

✅ Melhor amiga de Ruy Barbosa dá pista sobre verdade em treta com Loreto - Duration: 1:50.

 O suposto envolvimento de Marina Ruy Barbosa na separação de José Loreto e Débora Nascimento, a treta de celebridades mais rocambólica do ano até esta semana, segue criando novas linhas de investigação

 E a entrada de Luma Costa na história rendeu mais uma cerejinha no bolo que atiça os adoradores de um quiproquó global

 A atriz, melhor amiga da ruiva, curtiu um comentário de um fã sobre o babado, deixando todo mundo de anteninhas ainda mais ligadas, além de colocar Loreto em uma posição de vilão nessa novela da vida real

Confira:  Estamos diante da verdade que insiste em se esconder entre os holofotes que brilham nessas estrelas? Nunca é demais lembrar que Loreto nega a traição

Comunicado enviado à imprensa pelo ator diz: "José Loreto nega traição e pede compreensão e respeito à privacidade de sua família neste momento"

Débora foi mais lacônica e somente deixou claro que os dois estão separados

 "Débora Nascimento e José Loreto não estão mais juntos. A atriz conta com a compreensão de todos os fãs e amigos da imprensa nesse momento

"  Até Marina, que é bonita, casada, ruiva e rica, precisou se manifestar, afastando rumores sobre qualquer coisa além de amizade entre ela e seu par romântico em O Sétimo Guardião

 "Atualmente, eu e o José Loreto estamos fazendo um par romântico na novela, e por isso podem fazer especulações

Nós nos tornamos muito amigos, por quem tenho muito carinho, o que me deixa ainda mais triste em relação a isso tudo", afirmou

For more infomation >> ✅ Melhor amiga de Ruy Barbosa dá pista sobre verdade em treta com Loreto - Duration: 1:50.

-------------------------------------------

Choupette, la gata de los 3 millones de euros, heredará parte de la fortuna de Lagerfeld - Duration: 2:47.

For more infomation >> Choupette, la gata de los 3 millones de euros, heredará parte de la fortuna de Lagerfeld - Duration: 2:47.

-------------------------------------------

Détention de Alexandre Benalla: «C'est lui qui l'a cherché» - Duration: 5:26.

For more infomation >> Détention de Alexandre Benalla: «C'est lui qui l'a cherché» - Duration: 5:26.

-------------------------------------------

RITA PEREIRA MOSTRA QUASE TUDO EM VESTIDO DE LUXO - Duration: 3:50.

Rita Pereira arrojou na escolha do vestido para a gala deste domingo, 19 de fevereiro, do Dança com as Estrelas

Depois de ter sido forçada a ausentar-se da apresentação de Dança com as Estrelas por motivos de saúde, Rita Pereira regressou este domingo, dia 17 de fevereiro, em grande forma

No regresso, a companheira de Pedro Teixeira arrasou com um vestido que deixava ver quase tudo

A apresentadora escolheu para a ocasião um vestido assinado por Elisabetta Franchi, com o valor de 1868 euros

Com um decote em forma de coração e uma longa racha do lado esquerdo, o modelo evidenciou a boa forma física da recém-mamã e deixou tudo e todos de boca aberta

 .Nas redes sociais, Rita partilhou várias imagens do look escolhido e recebeu vários elogios

 «Que rica perna», «Estavas linda como sempre! Parabéns. Para quem esteve tão doente e no hospital…estar com ar tão belo», «Uma verdadeira estrela

», «Adorei o vestido, lindíssimo», «Poderosa», «Vejo todas as galas e esta foi a que mais gostei em relação aos apresentadores, estavam lindíssimos, vestido top» ou «Arrasou», são algumas das mensagens deixadas pelos fãs da atriz

No entanto, houve quem não gostasse desta escolha: «A Rita fica bem com qualquer coisa, mas esse vestido é horrível, parece feito de um cortinado», lê-se

Rita vive dias difíceis.No domingo passado, dia 10 de fevereiro, a apresentadora foi impedida de estar no Dança com as Estrelas

Este sábado, dia 16, a recém-mamã divulgou que está no hospital, como resultado de uma virose

«Querida traqueobronquite aguda bacteriana, já te aturo há uma semana. Se calhar agora deixavas-me em paz», escreveu nas redes sociais, através de um Instastory

Nas imagens é possível ver Rita deitada numa cama de hospital, com uma máscara de oxigénio na cara

For more infomation >> RITA PEREIRA MOSTRA QUASE TUDO EM VESTIDO DE LUXO - Duration: 3:50.

-------------------------------------------

Les dames de la jungle - Duration: 0:40.

For more infomation >> Les dames de la jungle - Duration: 0:40.

-------------------------------------------

Hart voor Den Haag/Groep de Mos: voorleeshonden in bibliotheken om kinderen beter te leren lezen - Duration: 0:26.

For more infomation >> Hart voor Den Haag/Groep de Mos: voorleeshonden in bibliotheken om kinderen beter te leren lezen - Duration: 0:26.

-------------------------------------------

Claudia de Breij in tranen bij DWDD - Duration: 2:38.

For more infomation >> Claudia de Breij in tranen bij DWDD - Duration: 2:38.

-------------------------------------------

Charlène de Monaco complice avec Karl Lagerfeld, une pensée émue au styliste - Duration: 1:39.

For more infomation >> Charlène de Monaco complice avec Karl Lagerfeld, une pensée émue au styliste - Duration: 1:39.

-------------------------------------------

🍗RECEITA FÁCIL DE FUNGE DE BOMBO 🍤EASY RECIPE CASSAVA FUFU (Angolan fufu)🍗 - Duration: 10:54.

Hi guys welcome to the channel.

Today I will show you some Angolan products.

It's fuba de bombo and fuba de milho(corn)

I have here corn fuba and fuba de milho.

So before continuing

I want to thank every single person who is new here.

and for those who are always coming back, thank you.

and God bless you all.

As you know my channel different subjects.

And one of the subjects is about the Angolan culture.

Or Angolan food.

so in this case I will show fuba de bombo and fuba de milho.

and make a funge(Angolan fufu)

And this video was requested by a subscriber.

to show how to make fufu

I don't have a lot, but I will do my best.

To give you an idea of how to make it.

What's fuba de bombo? It's actually dried cassava.

I have here an example. This is actually cassava.

They leave it in water for some days.

Until it's soft

After it's soft. We let it dry in the son.

leave it some days to dry.

So it becomes bombo.

this one, We call it bombo

we take it to the milling

Special machines

they mill it

and it turns this what you are seeing here

the fuba de bombo(cassava flour)

powder

this one.

I will open it and show you.

The corn. This is actually white corn.

dried and milled.

and it turns fuba de milho(corn powder/flour)

Now I will show you how we make funge(fufu)

I have here a sieve.

It's to sieve fuba de bombo, because it has some residue (kind of wheat offal)

roots of cassava.

the ones inside the cassava

and we need to take it away, other wise our fufu will be ugly.

of couse, no one wants to eat ugly food.

however when you are hungry

everything is welcome.

But the ideal is to have beautiful food.

So you put the fuba in the sieve.

Oh upsss. You should not do what I just did.

You put fuba in the sieve. Guys I will do it this way.

Because the sieve is too small and I put a lot of fuba in it.

So let me take some out, then I will show you.

What you do is this

shaking it side by side

to sieve the fuba.

so all of it goes in the other side.

I am not sure if you can see it. Look.

we have the residue here.

I will stop here. This is the residue.

It's thick and ugly.

it's yellow then the fuba.

So I will stop here. So the residue don't go in there.

The fuba is sieved.

Well I will need a mexerico.

Right guys, this is a mexerico.

It looks like a wooden-spoon

But i'ts different.

It's used to mix the fufu.

and we will need,

a pan with water

water without salt

they are 2 kinds of fufu. One is

corn fufu

and bombo (cassava)fufu

there is also mixed fufu

made of corn and bombo

and now I will only make the bombo fufu

My pan is very small. Because I don't have so much fuba de bombo.

I will take..... I cooked the water.

Guys, the water needs to boil well.

water boiled well. I will reserve some of the water.

Maybe I will need it. I took some of the water.

and I will leave some in the pan.

because my stove is very easy to turn on. I will for now turn it off.

I will turn it off

and add the fuba bombo in the water.

the purpose is to mix everything very well and quick.

To prevent bubbles.

So when it's well mixed. I will move from here to

and sit here.

and mix it very quick, so it doesn't form bubbles.

And it have to be this way. Sitting on the floor(on a small chair)

with the pan like this.

I have just a bit of fuba

Some people make funge(fufu) on stove

guys this is just a little bit.

and now

depending on how thick you want it

You can take

some water and add it here

because bombo fufu, can have bubbles very quick

I want it really soft

I want a very soft fufu

Everyone has his way to cook fufu.

and you can only ass warm(boiled) water.

I could do this all process on the stove.

But I wanted to show you the traditional way of making fufu.

So my fufu is nice and without bubbles.

Now I will take it back to the stove.

Guy, to be sincere. I don't like funge de bombo.

the flame is low.

the flame is low.

you need to let it cook well.

usually when it starts separating from the pan

I take it off the stove

I mix it well and try to eliminate some bubbles if needed.

but as you can see here, the fufu has almost no bubbles.

look

So when fufu is ready. You make a bowl wet, one of your preference.

In north of Angola we use oil.

and

and we make it round with this wooden spoon.

But most regions of Angola do it like this

I will try to show it.

You make bowl wet.

and the you put the funge in it.

and you make a spoon wet

and you try to give it a form, a Beautiful form.

A presentable form to your fufu.

est voila

our funge is ready

Here is the funge. This is Funge de bombo.

How to eat funge?

You can eat it with, fish and tomate stew.

or s beef-stew

Calulu

beef calulu or fish calulu

Chicken muamba

They are several sauces that you can eat with funge

Here is my funge(fufu)

and when you are done cooking funge, you need to put water in the pan

so everything can come off.

this way

so it doesn't dry in the pan

That's is guys. I hope you like the video.

I hope some one can learn something.

And if some of you has other tips. Comment down below

Thank you for watching.

Kisses to you all.

God bless you all. Bye, until next time.

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét